Cuma , 29 Mart 2024

AÇ KARNINA PEKMEZE LİMON SIKIP YEMENİN AŞIRI FAYDALI GÜCÜ

Pekmez ve Limon karışımının eski geleneklerde yani biz çocukken genelde ilaç kullanmazdık öksürük vb. şeylerde. Öksürük için bir iki yemek kaşığı pekmez yarım veya bir limonu ılık suya sıkıp verirdi annelerimiz .. Limonun ve pekmezin bağışıklık sistemimizi güçlendirdiğini biliyor musunuz? Bağışıklık sistemimizi güçlendirerek hem ufak tefek hastalıklardan kurunuruz hemde grip nezle gibi viral rahatsızlıkları daha hızlı atlatmamıza yardımcı olur.
Kadınların adet zamanlarında tatlı yeme ihtiyaçlarını gidermek amaçlı hemde adet döneminde yaşayacağı sıkıntıların hafiflemisi açısından çok faydalı bir ikili…
Bu karışım hem kan yapıcı hemde sizi daha dinamik yapan bir karışımdır. Özelllikle kış aylarında tüketilmesi viral hastalıklardan korunmanıza yardımcı olacaktır.
Nezle ve girip gibi rahatsızlıklarda 3 yemek kaşığı pekmez 3 yemek kaşığı limon ve bir maden suyu yavaş yavaş ekleyerek bir karışım elde edilir. Bu karışım gün içesinde iki defa yemeklerden yaklaşık bir saat sonra tüketilir inaılmaz fayda sağlayacaktır.
Kansızlığınız varsa ; sabah kahvaltısından bir saat önce 1su bardağı suya iki yemek kaşığı bal yarım limon ilave ederek tüketebilirsiniz.
Öksürüğü dindirmek için; Yarım su bardağı pekmez 1 limonu sıkıp ılıtarak tüketin faydasını on dakikada fark edeceksiniz. ayrıca bu karışımı ıhlamur veya ada çayı da ekleyerek tüketebilirsiniz.

Hangi pekmezleri tüketmeliyiz diye soracak olursanız Hurma andız keçiboynuzu pekmezi kuru öksürüğe faydalı olduğu herkes tarafından bilinmektedir . Bir alternatif daha pekmez limon karışımına bir çay kaşığının ucuyla karabiber ve limon ekleyip tuketebilirsiniz. Bu öneriler fayda sağlayacaktır.
BOĞAZ İLTİHABINA ; PEKMEZ LİMON KARIŞIMI İLE GARGARA YAPARSANIZ BOĞAZINIZDA FARKEDİLİR BİR RAHATLAMA HİSSEDECEKSİNİZ. AYRICA YAZMAK İSTEDİM BOĞAZ DA KIZARIKLIK BOĞAZDA İLTİHAP BUNLARI ELMA SİRKESİ İLE GÜN İÇERİSİNDE BİR KAÇ DEFA GARGARA YAPMAK SURETİNDE HARİ SONUÇ ELDE EDECEK VEDE BANA DUA EDECEKSİNİZ… KALIN SAĞLICAKLA 🙂

Ayrıca Kontrol Et

EN YETKİLİ İSİM AÇIKLADI

Koronavirüs tedavisinde en önemli etken C vitamini alımı ve bol miktarda su tüketimi . C …