Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; FeedBurnerFormWidget has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/habernaturel.net/haberbayi.com/wp-content/plugins/feedburner-form/control/widgets.php on line 3
BU İKİ MALZEMEYİ KARIŞTIRIN VE AĞRILARDAN KALICI OLARAK KURTULUN! | Haber Bayi
Perşembe , 25 Nisan 2024

BU İKİ MALZEMEYİ KARIŞTIRIN VE AĞRILARDAN KALICI OLARAK KURTULUN!

Yaş aldıkça olası sağlık problemleri kaçınılmaz hale geldiğini hepimiz biliyoruz ve bu insanın yaşam kalitesini etkileyen bir faktör oluyor.

Bu karışım ile kısa zamanda kemiklerinizde ve kıkırdaklarda ki kan dolaşımını , kaslarınızın yenilenmesinde önemli bir faktöre sahip olacak, ve ağrılardan kurtulmanıza olanak tanıyacak. Devamlılıkla kullanıldığında ağrılardan kurtulmak hiçte zor değil. Böylelikle yaşam kalitenizde yükselmiş olacak.

Bir türlü geçmeyen baş ve boyun ağrılarına zeytinyağı ve tuz ile masaj yaparak bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Bu yöntemi uyguladığınızda 10 gün içesinde etkisini gösterdiği ve ağrılara bu karışım ile çözüm bulunduğu söylenilmekte.

Karışım için gereken malzemeler.

10 çorba  kaşığı tuz
20 çorba  k.. doğal zeytinyağı
İsteye bağlı bir tutam bebek pudrası

Nasıl yapılır:

Tüm malzemeleri bir kavanoza koyun bu şekilde 2 gün dinlendirin. Sürenin  dolduktan sonra  doğal ilaç hazır ağrılarınıza veda edebilirsiniz.  Hazırladığınız macunu sabah ağrı olan bölgeye sürün ve yaklaşık 20, 25 dakika kadar masaj yapın. Masaj bittikten sonra bölgeyi yıkayın.  Bu yöntemi 10 gün boyunca devam edin ağrılarınız ve kan dolaşımınız düzelecek.  Kaslarınız yenilenecek bizlerede dua edeceksiniz. Sağlıklı günler dileriz 🙂

Ayrıca Kontrol Et

EN YETKİLİ İSİM AÇIKLADI

Koronavirüs tedavisinde en önemli etken C vitamini alımı ve bol miktarda su tüketimi . C …